CCIC EUROPA – TESTING S.L

Certificacions al teu costat veure més

Luxós i autèntic

Oferim projectes de disseny especialment creats

Disseny chic per a la comoditat

Defensem que els materials duradors vegin més

Sobre

CCIC Europe-Testing S.L. (CCIC ET)

CCIC Europe-Testing S.L. (CCIC ET) és el primer laboratori fundat per China Certification &Inspection Group (CCIC) i el Centre de Certificació de Qualitat de la Xina (CQC) fora de la Xina continental.

Com a tercer independent que proporciona serveis de prova de peces de vehicles
i components, el nostre principal objectiu és ajudar a les indústries de l'automoció a entrar a la Xina
Mercat.
CQC és el major organisme de certificació professional del CCIC, aprovat per l'Estat General
Administració de Supervisió i Inspecció de Qualitat i Quarantena i Administració de Certificació i Acreditació de la Xina. El seu negoci principal consisteix en la certificació de productes, inclosa la Certificació Obligatòria de la Xina (CCC), la certificació voluntària, la certificació del sistema de gestió i els serveis de formació en certificació.

Enginyeria d'ArquitecturaDisseny d'Interiors

Avantatges

S'està treballant en
Projectes exclusius

El disseny d'edificis sostenibles i d'alt rendiment requereix una integració de sistemes arquitectònics i dissenyats en un disseny equilibrat de sostenibilitat i cost-efectivitat. Archus fusiona aquestes pràctiques amb els requisits i directrius úniques necessaris per a instal·lacions tecnològiques avançades.


veure més

Testimonis

Què és el nostre
els clients diuen

","nextArrow":" ","rtl":false}' dir="ltr">

Warmhouse ha estat un gran soci per treballar, sempre que necessitem alguna cosa feta de la manera correcta, i quan necessitem algú en qui confiar per fer el correcte.

John, publicat a TripAdvisor

Ha estat un plaer treballar amb l'equip de Warmhouse en la construcció del nostre nou espai d'oficina executiva a Westlake Village, CA. Durant tot el procés.

Lili, publicat a TripScript

No totes les empreses constructores poden construir un edifici des de zero i completar 80.000 peus quadrats d'espai de millora d'oficines de primera classe en 13 mesos.

Kent, publicat a Everywhere

Avantatges

S'està treballant en
Projectes exclusius

El disseny d'edificis sostenibles i d'alt rendiment requereix una integració de sistemes arquitectònics i dissenyats en un disseny equilibrat de sostenibilitat i cost-efectivitat. Archus fusiona aquestes pràctiques amb els requisits i directrius úniques necessaris per a instal·lacions tecnològiques avançades.


veure més

Testimonis

Què és el nostre
els clients diuen

","nextArrow":" ","rtl":false}' dir="ltr">

Warmhouse ha estat un gran soci per treballar, sempre que necessitem alguna cosa feta de la manera correcta, i quan necessitem algú en qui puguem confiar per fer el correcte, Warmhouse i el seu gran grup de subcontractistes són un dels primers llocs que truquem des de fa 5 anys!

John, publicat a TripAdvisor

Ha estat un plaer treballar amb l'equip de Warmhouse en la construcció del nostre nou espai d'oficina executiva a Westlake Village, CA. Durant tot el procés, tothom ha estat totalment compromès, de fàcil accés i compromès a assegurar-se que les nostres necessitats es satisfan.

Lili, publicat a TripScript

No totes les empreses constructores poden construir un edifici des de zero i completar 80.000 peus quadrats d'espai de millora d'oficines de primera classe en 13 mesos. És una nova instal·lació fantàstica i ha generat un important orgull i estima per part de la gent de Dole.

Kent, publicat a Everywhere

CARTERA

les nostres últimes
Projectes

Estem especialitzats en projectes d'autor que representen la teva individualitat. Els nostres dissenyadors premiats saben crear un espai perfecte per a tu. Defensem materials duradors, treball qualitatiu i tecnologies innovadores. Gaudeix de la nostra solució arquitectònica única i projectes de disseny! Arquivolta.


ACE HOTEL

ENGINYERIA

BELLESA ESTRANYA

BELLESA

GALERIA NACIONAL

GALERIA

AMIES DURES

ENGINYERIA

A SIX HOTEL

GALERIA

J&M DAVIDSON

BELLESA


veure més

Socis

ELS NOSTRES CLIENTS I
SOCIS


ÚLTIMES NOTÍCIES

Les millors idees sobre el
indústria actual

¡Hola, mundo!

Publicat per Bienvenido a WordPress. Esta es tu primera entrada. Edítala o bórrala, ¡luego empieza a escribir!

Disseny sostenible d'edificis

Publicat per Els principals objectius del disseny sostenible són reduir o evitar completament l'esgotament dels recursos crítics com l'energia, l'aigua, la terra i les matèries primeres. Prevenir la degradació ambiental causada per les instal·lacions i les infraestructures al llarg del seu cicle de vida. Crear entorns construïts que…

Dones pioneres en la construcció

Publicat per Igual que moltes ciutats més antigues dels Estats Units, la infraestructura de capitals del nostre país es remunta a principis de la dècada de 1800 i el seu sistema de tractament de tempestes i aigües residuals ja no és capaç d'acomodar els esdeveniments de pluges intenses, causant desbordaments de residus no tractades en rius propers i altres aigües residuals.

AMPLIACIÓ MODERNA A LA CASA DE MAÓ

Publicat per L'addició de 2,5 milions de dòlars de dos pisos de 4.000 peus quadrats a l'hospital existent proporcionarà serveis de Radiologia Intervencionista ampliats a la segona planta amb una nova sala d'imatges intervencionista, així com el control associat, la celebració de pacients, l'examen, l'emmagatzematge i els espais electrònics del sistema. Treballar…

Subscriure

Uneix-te a la nostra newsletter

Bones notícies i detalls de l'esdeveniment també directament al vostre correu entrant!Posem-nos en contacte

Dades de contacte

Telèfon: 932 237 206
Correu electrònic: ccicet@ccicspain.com
C/Dolors Aleu 1-5, 1a, 08908, L'Hospitalet de Llobregat
Temps de treball:8:30-17:30


Facebook-f


Twitter


Vimeo-v


Youtube