els nostres serveis

Mira el nostre
Els millors serveis

Exploreu la història del passatge clàssic de Lorem Ipsum i genereu el vostre propi text utilitzant qualsevol nombre de caràcters, paraules, frases o paràgrafs. Comunament utilitzat com a text de marcador de posició en les indústries gràfiques i impreses, els orígens de Lorem Ipsum es remunten molt enrere a un passatge llatí remenat.

PLANIFICACIÓ INTERIOR

Un bany relaxant t'ajuda a començar i acabar el dia amb bon humor. És beneficiós tenir un emmagatzematge ben dissenyat per mantenir una sensació oberta i neta.

DECORACIÓ

Per millorar tot l'atractiu dels propietaris d'habitatges poden optar als projectes de rehabilitació. La renovació única pot ser totalment completa.

ARQUITECTURA

Oferim dotzenes d'opcions personalitzades, des d'acabats especials fins a daurats aplicats a mà fins a una selecció d'estils de cames en algunes peces, i encara més opcions.

ESPAIAT DE TERRES

Tots estem vivint vides ocupades, donant temps a la família, amics i treball, per tant, la nostra habitació és sovint el lloc on anem a relaxar-nos i escapar de les lluites de la vida quotidiana.

INTERIORISME

Combinem dècades d'experiència en projectatge de disseny amb una dedicació implacable a establir nous referents en el mercat de la il·luminació.

SELECCIÓ D'ESTIL

Entenem que la majoria dels propietaris d'habitatges no emprenen grans substitucions exteriors i redissenyen projectes més d'una vegada, i per això el nostre objectiu.

els nostres preus

Una varietat de
Opcions

Transforma el teu entorn quotidià amb aquests 3 diferents conjunts de serveis d'arquitectura que s'ofereixen a un preu assequible. Cada paquet de preus es pot personalitzar segons els vostres desitjos.

Bàsic

29$.
Interiorisme
Planificació espacial
Servei de decoració
Gestió de Projectes
comença

Estàndard

49$.
Arquitectura Interior
Disseny Exterior
Servei de renovació
Instal·lació d'il·luminació
comença

Prima

79,00 $
Disseny de Paisatge
Planificació i desenvolupament
Mobles personalitzats
Reformes
comença

Socis

ELS NOSTRES CLIENTS I
SOCIS


ÚLTIMES NOTÍCIES

Les millors idees sobre el
indústria actual

Disseny sostenible d'edificis

Publicat per Els principals objectius del disseny sostenible són reduir o evitar completament l'esgotament dels recursos crítics com l'energia, l'aigua, la terra i les matèries primeres. Prevenir la degradació ambiental causada per les instal·lacions i les infraestructures al llarg del seu cicle de vida. Crear entorns construïts que…

Dones pioneres en la construcció

Publicat per Igual que moltes ciutats més antigues dels Estats Units, la infraestructura de capitals del nostre país es remunta a principis de la dècada de 1800 i el seu sistema de tractament de tempestes i aigües residuals ja no és capaç d'acomodar els esdeveniments de pluges intenses, causant desbordaments de residus no tractades en rius propers i altres aigües residuals.

AMPLIACIÓ MODERNA A LA CASA DE MAÓ

Publicat per L'addició de 2,5 milions de dòlars de dos pisos de 4.000 peus quadrats a l'hospital existent proporcionarà serveis de Radiologia Intervencionista ampliats a la segona planta amb una nova sala d'imatges intervencionista, així com el control associat, la celebració de pacients, l'examen, l'emmagatzematge i els espais electrònics del sistema. Treballar…

Instal·lació d'un edifici quadrat

Publicat per Quatre-centes dones d'empreses constructores de tot el país es van reunir per a aquest increïble esdeveniment de dos dies a San Francisco, Califòrnia.El tema principal de la conferència va ser la importància de la diversitat i la inclusió per a l'èxit d'una empresa. Els ponents de l'esdeveniment es van centrar en el…

Subscriure

Uneix-te a la nostra newsletter

Bones notícies i detalls de l'esdeveniment també directament al vostre correu entrant!Posem-nos en contacte

Dades de contacte

Telèfon: (555)123-4567
Correu electrònic: info@demolink.org
Adreça: Alexandria, 32 Washingtorn str, 22303
Horaris:
Dilluns — Dijous de 10:00 a 23:00
Divendres — Diumenge 10:00 – 19:00


Facebook


Twitter


Google-plus


Vimeo


Youtube


Pinterest