Serveis

Proves de producte

ENVIA LES MOSTRES A BARCELONA,

QUE ES FACIN PROVES A EUROPA,

EVITAR EL DESPATX DUANER,

REDUEIX EL TEMPS DE CLIENT POTENCIAL DE CERTIFICACIÓ

Tots els enginyers de proves i certificació són benvinguts a venir a visitar el nostre laboratori a Barcelona, on podràs conèixer al nostre equip d'enginyers.

CCIC EUT ajuda a totes les fàbriques i fabricants de la indústria de l'automòbil a completar les seves proves de productes relacionades amb la certificació xinesa CCC i ofereix solucions de prova a tot el món. El nostre servei se centra en components d'automoció, materials no metàl·lics i proves deresistència nvironmental.      

1. Proves de fotometria d'il·luminació externa de vehicles de motor, dispositius de senyalització de llum, dispositius retroreflexibles i components d'il·luminació de motocicletes: projecció de llum, uniformitat, colorimetria, il·luminació, luminància i energia lluminosa.

  1. Viabilitat del sistema de visió indirecta del vehicle: radi de curvatura i reflectivitat, verificació de formes geomètriques i Comportament establert sota estrès mecànic.

  1. Anàlisi de combustibilitat i inflamabilitat de materials d'acabat interior d'automoció: No combustibilitat i propagació de flama: característica d'inflamabilitat horitzontal/vertical, classificació de l'índex d'oxigen i classificació de densitat de fum.

  1. Funcionalitat dels panys i components de retenció de vehicles demotor: Comportament de frontisses i panys en les condicions més adverses simulades.

  1. Proves de material no metàl·lic:densitat de materials, identificació de components, resistència del material a la calor i deformació, i propietats de perill d'incendi material.

  1. Resistència ambiental del producte en condicions simulades: Deformació del producte en temperatures extremes i atac d'humitat, tensió del tancament a la humitat i partícules sòlides, exposició a la radiació solar, resistència a l'atac a la corrosió.