Sobre

política de privacitat

Informació general

Gràcies per visitar http://www.cciceut.com i llegir la nostra renúncia. CCIC Europe-Testing, S.L. és un proveïdor de serveis especialitzat en activitats d'inspecció, certificació i assaig, així com responsable de la coordinació de les oficines de CCIC i CQC a Europa.

Acceptació

Les següents condicions s'apliquen al contingut i ús del lloc web de CCIC Europe-Testing, S.L.. L'ús (addicional) d'aquest lloc web implica l'acceptació d'aquestes condicions. CCIC Europe-Testing, S.L. també es reserva el dret de modificar i / o substituir aquest lloc web i aquests termes i condicions en tot o en part.

Informació i responsabilitat

La informació del lloc web de CCIC Europe-Testing, S.L. és informació general i no conté consells (individuals). La informació del lloc web ha estat recopilada amb la màxima cura. No obstant això, CCIC Europe-Testing, S.L. no garanteix que aquesta informació sigui completa, exacta, actualitzada i lliure d'errors d'escriptura. Per tant, no es poden derivar drets de la informació.

CCIC Europe-Testing, S.L. no es fa responsable dels danys o costos, de qualsevol naturalesa, que sorgeixin directament i / o indirectament mitjançant l'ús d'aquest lloc web, com ara danys causats per possibles errors d'escriptura, inexactitud, incompletesa, inaccessibilitat (temporal) o informació obsoleta en el lloc web, per virus o el funcionament incorrecte d'aquest lloc web. L'ús de qualsevol informació obtinguda a través d'aquest lloc web corre el risc de l'usuari.

Dades personals

Tota la informació que introdueixi en aquest lloc web i altres missatges que enviï a CCIC Europe-Testing, S.L. serà tractada de forma confidencial. Aquesta informació no serà facilitada a tercers, llevat que CCIC Europe-Testing, S.L. estigui obligada a fer-ho sobre la base de la llei o d'una ordre governamental.

En general, pot visitar el nostre lloc web sense facilitar-nos dades personals. De la mateixa manera, a molts altres llocs web, recopilem certes dades automàtiques no identificatives relatives als usuaris dels nostres llocs web.

També tractem dades relatives a la data i hora en què visiteu el nostre(s) lloc web(s) i pàgina(s), la regió des de la qual visiteu el nostre(s) lloc web(s), el(s) lloc web (s) que us va dirigir al nostre(s) lloc web(s), les pàgines i seccions del(s) lloc web (s) que visiteu (amb quina i freqüència i en quin ordre), la informació que consulteu i la informació que pugeu o descarregueu del(s) lloc web(s).

Les dades recollides s'utilitzen per alinear al màxim el contingut del lloc web amb els desitjos i requisits dels visitants del nostre lloc web.s. Podem reenviar la informació no identificatives a tercers i aquestes dades s'emmagatzemen per al seu ús futur. Ens referim a la declaració de cookies del nostre lloc web per obtenir més informació sobre les cookies que utilitzem.

Els nostres llocs web poden incloure referències i / o hipervincles a un o més llocs web de tercers. Aquesta declaració de privacitat no s'aplica a aquests llocs web i li recomanem que revisi la política de privacitat d'aquests llocs web de tercers, de manera que sigui conscient de la forma en què gestionen la privacitat.