1- Canvi de mode de certificació CCC per als següents productes

 

En l'últim anunci (núm. 44, 2019, publicat el 17 d'octubre de 2019), l'autoritat de certificació xinesa CNCA (Administració de Certificació i Acreditació de la República Popular de la Xina) va fer canvis en la normativa de certificació CCC.

Què ha canviat?

A partir del17d'octubre de 2019, productes com la il·luminació i els dispositius de senyalització de llum [for motor vehicle, motorcycle] (1109) (1116) i els dispositius de visió indirecta (1110) (1115) adoptaran el mode d'autodefinició CCC com a mode de certificació.

Què fer a continuació?

Fins al 31 de desembrede2019, podeu triar una de les accions següents:

  • Mantenir la validesa de tots els certificats CCC actuals mitjançant la realització d'auditories anuals, proves, proves de seguiment de mostres, etc., de 2019.
  • Poseu-vos en contacte amb la filial, importador o distribuïdor de les plantes a la Xina (si n'hi ha) per iniciar el procés d'AUTO-DECLARACIÓ immediatament.

Tingueu en compte que la certificació actual del CCC per a noves sol·licituds s'ha de completar abans de finals de 2019. A partir del'1 degener de 2020, totes les noves sol·licituds i canvis realitzats en els productes existents s'han de fer a través d'AUTO-DECLARACIÓ.

Què és el mode de certificació SELF-DECLARATION B?

El mode de certificació SELF-DECLARATION es va introduir el 2018. S'aplica als productes encara sota el catàleg de productes CCC i els productes certificats encara han d'estar marcats amb el logotip de CCC. Dispositius d'il·luminació i senyalització de [for motor vehicle, motorcycle] llum (1109) (1116) i dispositius de visió indirecta (1110) (1115) han d'adoptar el mode D'AUTODEFINICIÓ B.

Finalment, però no menys important, tots els certificats CCC relacionats amb els productes esmentats seran cancel·lats per l'autoritat de certificació l'1 de novembrede2020. Podeu sol·licitar la certificació voluntària del CQC si voleu fer-ho.

Què recomanem?

Assegurar la conformitat del producte i evitar els problemes que puguin sorgir, confiar només en l'autode declaració pot ser arriscat. És per això que recomanem als nostres clients Certificació Voluntària,que és similar al procés de certificació tradicional, i pot ajudar significativament a reduir el risc de ser detingut a la duana xinesa. Pel que fa als canvis o modificacions realitzades als productes però no oportunament informades a la plataforma d'autodefinició de la CNCA, el risc augmenta considerablement. L'auditoria de fàbrica realitzada per auditors acreditats pot ajudar les plantes a identificar problemes i suggerir les solucions més ràpides.

Amb la informació a la mà, confiem que prengui la millor decisió possible per a les seves fàbriques / plantes i clients, i si ha de requerir qualsevol altra informació, no dubti en posar-se en contacte amb els nostres consultors de certificació.

Teu atentament,

CCIC Europe-Testing, S.L.

2- Examen selectiu sobre 19 tipus de productes d'importació i exportació

El 12 d'agost de 2019, l'Administració General de Duanes va anunciar el 132 de desembre de 2019 per realitzar un examen selectiu d'algunes mercaderies d'importació i exportació, a més de les mercaderies inspeccionades legalment de 2019.L'abast de l'examen selectiu abasta dinou categories de mercaderies d'importació i exportació, incloses set categories de mercaderies d'importació i dotze categories de mercaderies d'exportació.

3. CQC Celebrada la Conferència de Treball del Sistema IECEE-CB 2019

CQC va celebrar la conferència de treball del sistema IECEE-CB, durant la qual s'havia confirmat l'important paper de CQC com a NCB de l'IECEE en el negoci de participació i certificació internacional en el sistema IECEE-CB en els últims anys.

Del 31 de juliol a l'1 d'agost de 2019, el CQC va celebrar la conferència de treball del sistema IECEE-CB a la ciutat de Baotou. El director de l'Oficina de Cooperació Internacional del Departament d'Administració de Certificació de l'Administració de l'Estat per a la Regulació de Mercats, Li Guozhen, vicepresident de CQC, i més de 70 representants dels departaments i sucursals pertinents de certificació de productes dels laboratoris CQC i CB van assistir a la reunió.

A la conferència, el treball del sistema IECEE-CB en l'últim any es va resumir i informar. A més, Du Chunjing va destacar l'important paper de CQC com a NCB de l'IECEE en la participació internacional i el negoci de certificació internacional en el sistema IECEE-CB en els últims anys. A més, esperava que la NCB utilitzés millor el sistema IECEE-CB per servir al desenvolupament industrial, així com la millora de la qualitat i facilitar el comerç internacional.

També es van informar dels desenvolupaments internacionals del sistema IECEE-CB i el progrés de diverses activitats tècniques. A part d'això, els grups de treball d'experts no només van resumir el treball de l'any passat, sinó que també van discutir les qüestions tècniques sobre el sistema IECEE-CB.