CONEIX-NOS

AVANTATGES

Els nostres avantatges fonamentals:

– Exportacions reeixides a la Xina
– Servei únic: Certificacions per a la Xina, EUA, Europa, Taiwan i altres regions en un sol laboratori
– Laboratori intern de CQC – Equips de
proves d'alta tecnologia – Equip
d'Inspectors professionals CCC
– Rich Experience Over the Years

Certificat d'Acreditació de Laboratori ISO/IEC 17025
Certificació CQC per a vehicles i components de motor

CCIC Europe-Testing S.L. (CCIC EUT) es dedica a proporcionar serveis imparcials, eficients, fiables i estandarditzats.

CCIC Europe-Testing S.L. És una organització especialitzada en activitats de proves, inspecció i certificació que es va establir a Espanya el 2015. És el primer laboratori fundat per China Certification &Inspection Group (CCIC) i el China Quality Certification Centre (CQC) fora de la Xina continental.

CCIC Europe-Testing S.L. Està acreditat pel Comitè Nacional d'Acreditació de la Xina CNAS (Registre Núm. CNAS L7650) en compliment del que disposen les normes internacionals ISO/IEC 17025. Adherint-se a les polítiques de qualitat d'exactitud, imparcialitat, eficiència i rapidesa, CCIC Europe-Testing S.L. ofereix serveis de certificació fiables dissenyats per garantir les seves exportacions a la Xina, reduir el risc, millorar el rendiment i promoure el desenvolupament sostenible.

CCIC Europe-Testing S.L. Ofereix serveis de certificació fiables dissenyats per garantir les seves exportacions a la Xina,reduir el risc, millorar el rendiment i promoure el desenvolupament sostenible.

Oferim tots els serveis de CCC que abasten des de l'aplicació fins a la supervisió després de l'aprovació:

  • Proves de producte
  • Inspecció de fàbrica
  • Suport tècnic
  • Formació CCC

CCIC Europe-Testing S.L. és el centre de coordinació de procediments de certificació entre clients i CQC. A més, és l'única branca europea de formació CQC per a vehicles i components de motor.

De cara al futur, CCIC Europe-Testing S.L. ajudarà als seus clients a aprofitar oportunitats sense precedents i afrontar els reptes d'un entorn de certificació en constant canvi. A través de l'excel·lència professional i la dedicació intransigent als nostres clients, CCIC Europe-Testing S.L. no estalvia esforços per proporcionar solucions integrals i facilitar el camp de la certificació a tot el món.

Relació amb el CQC